dijous, 18 de febrer de 2010

CARNAVAL A L'ESCOLA


Hola companys!

Vosaltres celebreu el carnaval? Nosaltres no ens ho perdem. Aquest any els nois es disfressen de Vicky el Víking, i les noies d’Ylvie. Les altres classes es disfressen de: P3 de Mickie i Minie, P4 de Nemo i Dori, P5 de Campanilla i Peter Pan,1r de primària de Spiderman, 2n de primària de Batman, 4t de primària també de Vicky i d’Ylvie i 5è de primària de diferents coses.

Les noies de 3r podíem triar diferents colors: blau, taronja, rosa i vermell .Jo vaig escollir el blau perquè em semblava el més bonic. Després també vam fer unes tires, que eren la part de baix del vestit, que la vam decorar amb símbols víkings. Els nois no podien triar: havíen d’anar amb platejat i blanc. Van fer com una armilla per a la part de dalt. Les noies vam fer trenes per als cabells. Els nois es van fer un casc i després cabells pèl-rojos.

També vam fer un vaixell amb caixes de cartró que anàvem portant entre setmana. Pintures i retoladors permanents també eren necessaris, i també ho era la cinta adhesiva. Amb la Inés vam fer escuts que van anar enganxats al vaixell.

El dia de la rua a la Plaça Espanyola ens vam posar les disfresses per parelles. A les noies els van apretar una mica les disfresses amb les tires del color que volíem: platejat, taronja, vermell i rosa.

Quan va arribar el moment de sortir a la Plaça Espanyola, estava molt, molt nerviosa. Jo, tota orgullosa, portava el mascaró. La meva mare em feia fotos tota l’estona, vam fer 2 voltes a la Plaça Espanyola i ens ho vam passar de por.

Després de fer les 2 voltes a la plaça, vam anar al gimnàs a fer una festa amb en Manel i l’Helena, que eren de la banda ARTICULA’T. Vam ballar, ballar i ballar sense parar. La festa em va semblar una mica infantil i a les meves amigues també.

A la tarda, vam mirar amb en Marci (el nostre professor) la películ•la d’en Vicky el víking. Quan van tocar les 5 em va fer pena, però havíem de marxar. Ens vam posar les disfresses un altre cop i vam sortir.

El dissabte també hi havia una gran rua a l’Hospitalet. Molts de la meva classe hi van anar disfressats de la cistella d’UP i segur que s’ho van passar bé, jo no hi vaig anar perquè participava en la rua del meu barri -POBLE NOU- amb l’esplai MOVI.

A reveure amics i... fins a la pròxima!
Júlia Ferrerons Milian

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada