dimecres, 19 de maig de 2010

LA CURSA DE LA PATRONA


Hola sóc la Kelly de 3ª. El divendres vam fer la cursa de la Patrona .Hi van participar els alumnes de parvulari i primària. Això es va realitzar a la nostra escola, Sant Jaume de la FEP. El recorregut va ser el següent: vam començar des de la porta gran de l’escola i l’arribada va ser fins l’església. L’objectiu era recórrer una distància determinada i passar-nos un tub rígid al següent del nostre equip .Tothom va fer el mateix recorregut. Primer van córrer els nens i nenes de P3, P4 i P5 i desprès 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è.El meu grup estava format per el Manuel, la Blanca, la Carla, el Marc i jo. Els que van guanyar de 3r van córrer amb els de 4t. Els guanyadors van ser un grup de 4t “A, però un grup de 3r “A” va quedar en tercera posició.
Desprès vam anar a l’escola i el professor Marci (tutor de 3r “B”) ens va dir que havíem d’anar a la classe de 3r “B” per acabar de posar les imatges del muntatge de Sant Jordi.
A la tarda vam anar a l’Església a fer una ofrena floral, cada alumne va posar margarides per on estava l’altar. L’Arnau i jo vam llegir davant de tots el alumnes de 3r i 4t i també davant del professors.
Finalment vam anar a classe, vam preparar la motxilla i ens vam anar a casa.
Em va agradar molt, fins aviat!!!

Kelly Guala Allauca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada