dilluns, 5 de juliol de 2010

A VESPELLA DE COLÒNIES


Hola amics i amigues, sóc l’Iván de 3r B de primària i avui us parlaré de les colònies!

Ja estem arribant al final de curs i la setmana passada els meus amics, el Marci i jo varem anar tres dies de colònies a una casa que es troba a Vespella d’Esplai, una casa bastant gran situada a la muntanya.

Només arribar a la casa ens van fer la presentació i ens varem instal·lar. El mateix dia ens van portar d’excursió a la creu de Gurb, que tot i trigar gairebé 3 hores caminant en total, ens va agradar a la majoria de nosaltres. A la nit, després de sopar, ens van ensenyar un joc que s’anomena “La bandera” que consistia en fer dos equips i cadascun d’ells amb una bandera que l’equip contrari havia de prendre’ls sense que els atrapessin.

A l’endemà va estar molt complert varem fer moltes activitats d’aventura com per exemple rocòdrom, tir amb arc, tirolina, la busca de fòssils... han estat totes molt divertides encara que algunes més que d’altres. Després per la nit ens van cantar una cançó que deia:

Hacha filosa caída y cortada,

Serrucho que va y que viene,

Serrucho que viene y va........... ¿Què, la recordeu?

I l’últim dia varem visitar els animals de Vespella, que eren conills, ponis, cavalls, ocells, gallines, ànecs... i després tots realitzarem unes manualitats.

¡Ah per cert! Hem dinat i hem sopat peix, carn, verdura, sopa, fideua i de postres iogurt, fruita i l’últim dia fins i tot gelat.

Per acabar us diré que jo m’ho he passat molt bé i espero que vosaltres també.

Abans d’acomiadar-me us desitjo a tots... BON ESTIU!!!

Adéu

Iván Tijeras Martínez

Iván Tijeras Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada