dimarts, 22 de juny de 2010

lES COLÒNIES A LA CASA DE VESPELLA


Els passats 16, 17 i 18 de juny vam anar de colònies a Vespella.

Quan vam arribar vam descarregar les motxilles i ens vam organitzar per a les habitacions. Després vam conèixer els monitors.

Vam anar a dinar i després vam anar a fer una excursió a la creu de Gurb.

Quan vam pujar dalt de la muntanya vam berenar pa amb xocolata i ens van explicar coses de Vic. Quan baixàvem ens va començar a ploure una mica. Després de sopar vam anar a les habitacions a buscar les llanternes per a fer el joc de nit.

Els monitors ens van explicar com era el joc i vam fer dos equips: el de la bandera vermella i el de la bandera blava. Per saber els equips ens van donar gomets blau i vermell.Quan va acabar el joc vam anar a dormir.

El dijous ens vam aixecar i vam anar a esmorzar. Després vam anar al parc a jugar i ens van cridar per fer la tirolina, el tir amb arc i el rocòdrom.

Després de dinar vam fer una gimcana però no vam poder acabar totes les proves perquè es va posar a ploure.

Després de sopar vam anar a la glorieta i vam fer una vetllada amb en Jaume Barri. Va cantar moltes cançons divertides i vam ballar molt.

Després vam anar a dormir i ens vam fer fotos a l’habitació.

Divendres ens vam aixecar i vam preparar les motxilles. Després vam anar a esmorzar i vam anar a visitar els animals i a fer manualitats.

Vam dinar i després vam anar al parc a passar l’estona fins l’hora de marxar. Ens vam fer unes fotos de record i ens vam tornar cap a casa.

Adéu i fins l’any vinent.

ELS BASTONERSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada